Bontott alkatrészek képekkel az egész ország területén

Volvo bontott alkatrész

Volvo márkához keresett utolsó 15db alkatrész:

 • Rezgéscsillapítás,Felfüggesztés
 • Külső hőmérséklet érzékelő
 • Üzemanyagszivattyú
 • Kopogás szenzor egység
 • Alátét
 • Zár
 • Fékdob
 • Relék
 • Csőközbetét
 • Külső tükör fűtés
 • Hátsó ködlámpa, -elemek
 • Szívósor tömítés
 • Körvillogó Lencse
 • Sülyesztett kilincs
 • Nyomástároló

 Alkatrész keresése

A * jelölt mezők kitöltése kötelező. A pontosítás mezőben lehet megadni részletelet, pl. jobbos, balos, első, hátsó, stb.

Volvo bontott alkatrész hírek

A Volvo biztonságos családi autó tele olyan technológiai megoldásokkal, amelyek megvédik mind a vezetőt, mind pedig a hátsó ülésen utazó gyerkőcöket. A Volvo mindig is a családosok kedvence volt, és nem olyan régen az XC60-as modellel terepjáróval is kirukkolt. Ez jó ötlet volt, és a megvalósítás is sikeres lett. Elegáns kívül-belül, és a vezetési élmény rendkívül kifinomult. Kétség nélkül a Land Rover Freelander komoly versenytársa. Ez mindaddig igaz, amíg kemény terepre nem tévedünk, ugyanis a sáros, hepe-hupás, gödrös terepen a Land Rover simán lepipálja a Volvo XC60-at (más kérdés, hogy a bontott alkatrészek árában nem). A Volvo 2013 végén vezeti be az új, rendesen kikozmetikázott XC60-at – az alkatrészek továbbra is elérhetők maradnak azonban.

Ami a vezetést illeti, inkább az egyenletesség, mint a gyorsaság a jellemző. A Volvo XC60 legjobb teljesítményű motorja a D5 215 AWD, és általában erre esik a vásárlók választása. A kisebb D4 motorok olcsóbbak, és még talán simább vezetést is eredményeznek, de a D5 215 AWD extra ereje jól jön egy ilyen nagy gépezet esetében, sőt mi több, még üzemanyag-felhasználás szempontjából is előnyösebb. Az rejtély, hogy a kétkerék-meghajtású D4 miért nem gazdaságosabb, mint az AWD. Erre nem találtunk magyarázatot. A legkisebb kereslet a 3.0 T6-ra van, amely ugyan gyors, de valahogy nem illik az autó nyugodt stílusához. A motorokhoz cserealkatrészeket bontott alkatrészek közül könnyedén be lehet szerezni, de mindig ellenőrizzük a telepet, ahonnan bontott alkatrészt vásárolunk. A négykerék-meghajtás rendesen felemeli az árat, szóval alaposan meg kell gondolni, hogy vajon megérie számunkra. Igazából csak kemény hóviharban lehet előnyösebbnek tekinteni, mert maga a vezetési élmény nem mondható jobbnak. Rengeteg biztonsági opció van, de a figyelmeztető jelzések néha inkább idegesítőek, mint nyugtatóak: ütközésgátló figyelmeztető jelzés, holttér monitor, sávelhagyási jelzőcsengő, gyalogosérzékelő jelzés. Mind, mind a biztonság jegyében berreg, sípol, villog, pittyeg...

A belső teret tekintve, még hosszú utak során is igazán kényelemben érezhetjük magunkat. A műszerfal minimalista, de ez nem gond, és a középső tároló minden kis apróságot könnyedén benyel. A tér használata az autó többi részén is ilyen intelligens. A hátsó üléseken beépített ülésmagasító van a gyerekek számára, sőt még összecsukható piknik asztalka is rejtőzik a beépített megoldások között. Az üléseket teljesen le lehet hajtani, így összesen 1.455 literes tér áll rendelkezésre. A tervezés egyértelműen bebizonyította, hogy az XC60 kétség kívül családi autó, ráadásul kényelmes és praktikus családi autó.

A motort tekintve két választásunk van, vagy a nagyobb ráfordítást igénylő, jobb teljesítményű D5 motort választjuk, vagy pedig a gazdaságosabb, némiképp kevésbé lenyűgöző D4-et.

Összességében elmondható, hogy a Volvo modelljei ár-értékarányban nagyon jó vételnek számítanak, használt autóként is. Az alkatrészek jó minőségűek, megbízhatók. Ha idővel ezek esetleg cserére szorulnak, bontott alkatrészek széles körben elérhetőek - fontos azonban, hogy a bontott alkatrészek ellenőrzött helyről származzanak. Ebben tud segíteni a bonto-kereso.hu.


Elérhető iOS rendszerű készülékekre az App Store-ból App Store